Každý hrozen z kterého tvoříme vína je ručně sbíraný. Při výrobě vína postupujeme individuální cestou ke každé odrůdě a šarži, která přijde do sklepa. Na technologický vyspělých zařízeních se snažíme co nejšetrněji proměnit hroznovu šťávu ve víno. Snahou je dát hroznům jenom to co potřebuji, aby se stvořilo víno originální, neopakovatelné vyjadřující vinohrad, ročník a úsilí kdy bylo vyrobeno. Z jednoho vinného keře vždy jedna láhev dobrého vína. Cílem vinařství je tvořit vína jako běžnou součast života a to k jídlu. Proto převažuji vína suchá, polosuchá a srozumitelná směrem ke konzumentům.

V posledních letech zkoušime i zrání bílých vín – na specialních barriquových sudech. Vinařská rodina se také specializuje na výrobu originálních marmelád (ovocných pomazánek) z hroznů jednotlivých odrůd, vinného želé, vinné omáčky a vinné hořčice a to vše originální domácí moravskou recepturou. Ze starých 40-50 let starých ovocných sadů za příznivého ročníků vyrábi marmelády z meruněk, třešní, višní a švestek. Vše je možné ochutnat v zázemí vinařství, spolu s možnosti ubytování a degustací vín a domáci kuchyně na objednávku.