Současná nabídka vín
Všechna nabízená vína jsou vypěstována z integrované ekologické produkce bez přidání jakýkoliv umělých sladidel, jen z přírodního cukru, který se vytvořil ze slunce, vody a zemi v TERROIR – Pálavské vrchy, jižní Morava, Česká republika.
Od roku 2019 jsme ve všech naších vinicích změnili pěstování naší révy na biodynamický režim.
Vycházíme ze směrnic platných pro biodymanické vinohradnictví a vinařství a ctíme:
” Vínomilec biodynamického vína dostáva produkt, jehož původ a způsob výroby jsou naprosto transparentní. Nic nemá zakrývat jeho pravý charakter a skutečné vlastnosti. Výrobní a zpracovatelské postupy jsou v harmonii s prostředím a osobami, které se na výrobě podílely. Cílem je, co nejvíce zachovat kvalitu přítomnou v biodynamických hroznech. Z toho důvodu, jsou všechny naše hrozny sbírané RUČNĚ ! Do malých beden max. 12 kg hroznu do bedny. Kvalita vína z daného ročníku, místa a pěstitele, kde bylo stvořeno je natolik originální, že ji není možno objektívně srovnat se žádným jiným vínem stejné odrůdy, jiným místem a jiným pěstitelem ! “
Na zdraví, Patrik Staško